Jägermeister Worldwide:

Jägerpedia

Vind je het leuk om grappige verhalen, interessante feiten en opwindend nieuws over Jägermeister te lezen? Klik hier om alles te leren wat je altijd al wilde weten over deze Duitse kruidenbitter met de hertenkop op de fles.

Jägerpedia - Spice

Jägerpedia

Spice – Speciale Editie

54
Afsluiten
Jägerpedia - Spice

Jägerpedia

Spice – Speciale Editie

Brrr! Het begint vreselijk koud te worden. Het einde van het jaar komt eraan. Heb je iets nodig om je op te warmen? Hoog tijd om de open haard aan te steken. Tijd voor een Jägermeister Spice.

Deze is vanaf eind september verkrijgbaar in 25 landen en komt precies op tijd om antwoord te bieden op de eerste herfststormen en wollen-mutsen-weer. Kaneel en vanille worden gecombineerd met de legendarische ingrediënten van het originele Jägermeister-recept. Jägermeister SPICE biedt een uniek warm smaakprofiel met een unieke blend van smaken - hoewel het daarbij onmiskenbaar om Jägermeister gaat.
Jägermeister SPICE ontleent zijn inspiratie aan het oorspronkelijke Jägermeister-recept en is gebaseerd op de geheime blend van 56 geselecteerde botanische ingrediënten. Met een alcoholgehalte van 25% ABV is Jägermeister SPICE lichter van kleur dan het origineel en kan daarom het beste gedronken worden in een tumbler of als een shot bij kamertemperatuur om de unieke smaakaccenten het beste tot hun recht te laten komen.