Jägermeister Worldwide:

Jägerpedia

Vind je het leuk om grappige verhalen, interessante feiten en opwindend nieuws over Jägermeister te lezen? Klik hier om alles te leren wat je altijd al wilde weten over deze Duitse kruidenbitter met de hertenkop op de fles.

Jägerpedia - Halali

Jägerpedia

Halali – A little hunting jargon

17
Afsluiten
Jägerpedia - Halali

Jägerpedia

Halali – Een klein stukje jachtjargon

Halali heeft een eigen plek in het jargon van de Duitse jager, net als Jägermeister. Dit verwijst gewoonlijk naar het luide signaal van de jachthoorn aan het einde van een jacht.

Vooral in Duitsland bestaan jachttradities al honderden jaren en gaan ze gepaard met talloze gebruiken. Vandaag de dag gebruiken jagers nog steeds deze speciale hoorn om met elkaar te communiceren. Ook de “halali”. De roots van de “halali” gaan terug naar de 'battue' of 'par force' jacht in de middeleeuwen.

Curt Mast, een erg gepassioneerd jager, vond de inspiratie voor de tegenwoordige “Jägermeister” in de een of andere Halali-fanfare. Tegenwoordig spreekt de legendarische kruidenbitter niet alleen jagers aan - Jägermeister spreekt al tientallen jaren miljoenen fans over de hele wereld aan.

Afrika Autosport Basismateriaal BrassBand CharlieSimpson China Curt Mast Digestief Dosering en filtratie Eiken vat Encyclopedie van films Etiket Fancult Fabrieksrondleiding Fles Guns N Roses Halali Herberg Hertenbloed How I Met Your Mother Hubertus-legende Infographic Internationaal Jägermeisterstraat Jägermeister-dag Jägerpedia Shirtreclame Locatie Marketingcode Maceratie New Orleans Oorsprong Opslag in eiken vaten Productassortiment Productie in algemene zin Proeven Promotieartikelen Recepten Reclame in het openbaar vervoer RockLiga Spice Speciale Editie Sponsoring USA Muziektour Vliegende bar Wolfenbuettel